Laatste programma KidsClub Holten voor dit seizoen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Laatste programma KidsClub Holten voor dit seizoen

Geplaatst op: 30-03-2017 |

Het afgelopen voorjaar heeft de KidsClub van ViaVie Welzijn weer volop gedraaid, en voor dit seizoen vindt aankomende maand april alweer het laatste programma plaats.
De KidsClub is voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar en vindt elke donderdagmiddag plaats in jeugdhonk ‘Hole-10’ aan de Tuinstraat 2 in Holten, tenzij anders aangegeven (Wereldkookcafé in zaal 6 van het Kulturhus). De middag vind plaats van 14.45 tot 16.15 uur. Zo kunnen deelnemers direct uit school binnen komen, natuurlijk staat er dan eerst een glas limonade klaar voordat er van start gegaan wordt.
Iedere donderdagmiddag staat er weer een andere activiteit op het programma, waarbij we het Wereldkookcafé afwisselen met creatieve en sportieve activiteiten. De bezoekers van de KidsClub betalen hier € 3, - per kind per middag voor.

6 april: SportKids
Het is heerlijk weer, dus we gaan lekker naar buiten! Op de Kol, naast de Holterenkschool, ligt een prachtig multicourt, dus we gaan lekker sporten met elkaar in de buitenlucht!

13 april: Natuurspeeluur
Ook vandaag gaan we lekker de buitenlucht in, maar dan wat avontuurlijker! Onze leiding weet alles van scouting, dus daar gaan we deze middag mee aan de slag. Lekker zelf broodjes bakken boven vuur, spellen in de buitenlucht: het wordt gaaf!

20 april: Wereldkookcafé - Engeland
En met Engeland zijn we ook aan het laatste kookcafé van dit seizoen aangekomen. We sluiten af met iets typisch Engels, dus we gaan onze eigen high tea maken en van genieten natuurlijk.

Opgeven voor de activiteiten van de KidsClub is verplicht, zodat we rekening kunnen houden met de inkoop van materiaal en ingrediënten. Met name voor het Wereldkookcafé geldt: wees er snel bij, want VOL = VOL!
Neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548- 36 27 55 of mail naar info@viaviewelzijn.nl. Ook kunt u altijd een kijkje nemen op onze website www.viaviewelzijn.nl.

Ga terug...