Zinderend OZO jaar - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zinderend OZO jaar

Geplaatst op: 13-04-2017 |

Sinds 1 januari 2017 heeft de Overijsselse Zieken Omroep de leeftijd van 60 jaar bereikt. Geboren op 1 januari 1957 voelt deze organisatie zich nog steeds jong en dynamisch. Ze staat midden in het leven en is van grote betekenis voor heel veel mensen in de regio.
Ze heeft veel noten op haar zang en wil graag nog vele jaren haar deuntje meespelen.
Muziek staat centraal in haar activiteiten. Muziek verwondert. Muziek maakt stil. Muziek verbindt. Muziek ontroert. Muziek verblijdt. Muziek is heel divers.
Dat geldt ook voor al die medewerkers die de ruggengraat vormen van de OZO.
Enthousiaste types. Rustige types. Technische mensen. Verbaal krachtige mensen. Werkers op de voorgrond. Arbeiders op de achtergrond. Allen met één doel: Vreugde brengen in het leven van de medemens.
In maar liefst 28 tehuizen verzorgen we één of meerdere keren per maand een muzikaal verzoekprogramma. Veel mensen kijken daar naar uit.
Ook wordt er bij de Overijssel Zieken Omroep een radio programma gemaakt ‘Zorg in de Regio’. Dit wordt door de Lokale Omroepen in onze regio uitgezonden.

Als 60-jarige wil de OZO haar blijdschap delen met u en met elkaar.
Twee vertrouwde activiteiten en een nieuwe lopen als een rode draad door het feestelijke jubileumjaar.
Donderdag 20 april: de bekende quiz Erkend Talent. In de OZO-studio worden ambtenaren uit de gemeenten waar wij uitzenden onderworpen aan een ‘verhoor’ omtrent hun kennis.
Peentjes zweten om niet als verliezers huiswaarts te keren.
Zaterdag 13 mei: De jaarlijkse Feestmiddag Het Klapstuk voor onze doelgroep in de Sporthal in Haarle. In een ontspannen sfeer en met een keur aan artiesten wordt er een afwisselend programma aangeboden.
Zaterdag 30 september: Open Dag. In de studio kunt u zien hoe het werk achter de schermen vorm wordt gegeven. Ook is er gelegenheid om verzoekplaatjes aan te vragen voor de bewoners van de diverse tehuizen onder het motto ‘Uw verzoek, hun plezier’.
Diverse koren en muziekverenigingen uit de regio zullen op verschillende activiteiten van de OZO hun zang- en muziekkunsten inzetten.

2017 is en wordt dus inderdaad een zinderend OZO jaar.

Slotakkoord: Het is duidelijk: er komt heel wat kijken om de OZO draaiende te kunnen houden. We bestaan van giften en collectes. Mocht u de activiteiten van de OZO willen ondersteunen dan is het rekeningnummer: NL97RABO0327357789.

Vrijwilligers die interesse hebben om in enigerlei vorm mee te draaien zijn van harte welkom in de studio aan de H.A. Hartholtstraat 4 in Nijverdal. Telefoon: 0548-612329.

Ga terug...