Koningsdag 2017 in Holten - Radio 350

Koningsdag 2017 in Holten

Geplaatst op: 13-04-2017 |

“Ook dit jaar hebben we voor Koningsdag weer een programma voor jong en oud samengesteld”, aldus Marc Fraser, voorzitter van de Stichting Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen (SVNF).

Op deze donderdag 27 april begint de dag met het klokluiden om 09.00 uur, direct gevolgd door de traditionele aubade op de Smidsbelt met medewerking van HMV. Aansluitend vindt de kinderrommelmarkt rond het Kerkplein, Kerkstraat en Boschkampstraat plaats.
Vanaf 11.00 uur is er brunch (met vrije gift voor het Alzheimer Trefpunt Rijssen-Holten) op de Smidsbelt, waaraan ook de Braandheultjes meewerken.
Om 13.00 uur start er op de Smidsbelt een gezinsfietstocht en op dezelfde tijd begint ook de veteranenrace met klassieke motoren van MAC Holterberg (toegang € 5,- p.p.) aan de Beusebergerweg.
Vanaf 14.00 uur is het tijd voor het Kinderplein rond de Smidsbelt en de Dorpsstraat m.m.v. Kinderboerderij Dondertman met o.a. skelteren en spelletjes. Ook is er een springkussen, een reuze survivalbaan, kan er geschminkt worden en is ook ponyrijden mogelijk.
Rond 14.00 uur bent u ook welkom in gebouw Irene voor de voorstelling (aanvang 14.30 uur) van de voorstelling “Doktertje spelen” van toneelvereniging DAT uit Dijkerhoek. De toegang is vrij, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.
Van 12.00 tot 17.00 uur is er muziek op het plein met medewerking van de zanggroep Rumor Has It en de Band 7 N.A.

Het uitgebreide SVNF-programmaboekje wordt medio april huis-aan-huis bezorgd in Holten en de omliggende buurtschappen. Ook op de website www.svnf.nl is nog meer informatie te vinden.

Ga terug...