Woensdag Barcelona-Juventus, donderdag Rabobank Rijssen-Enter - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Woensdag Barcelona-Juventus, donderdag Rabobank Rijssen-Enter

Geplaatst op: 21-04-2017 |

Woensdagavond floot Björn Kuipers nog de wedstrijd Barcelona-Juventus en donderdagavond was hij als gastspreker aanwezig in het Parkgebouw te Rijssen. Tijdens het Beleggerscafé van Rabobank Rijssen-Enter vertelde hij over vertrouwen en teamwork.
Het Beleggerscafé van Rabobank Rijssen-Enter werd druk bezocht. Tijdens het eerste deel van de avond kon men deelnemen aan een themasessie. Rabobank adviseurs Anne ten Brinke en Luuk Smink vertelden tijdens de themasessie ‘Beginnen met Beleggen’ meer over de verschillende Beleggingsvormen van de Rabobank. Ook lieten zij zien welke emoties een rol spelen bij het maken van beleggingskeuzes. Tijdens de themasessie ‘Visie op Beleggen’ gaf beleggingsspecialist Arjan Haveman aan de hand van de macrovisie en een scenario en risicoanalyse inzicht in het beleggersbeleid van de Rabobank.

Björn Kuipers
Na de pauze was het tijd voor Björn kuipers. Nederlands bekendste scheidsrechter gaf een inkijk in zijn wereld als ondernemer en topscheidsrechter. Björn vertelde hoe je onder druk, met de juiste focus en communicatie een geweldige teamprestatie neer kunt zetten. Hij benadrukte het belang van vertrouwen hebben in elkaars specialismen. Björn legde daarbij de link naar de themasessies, waarin werd geadviseerd om beleggen over te laten aan specialisten.

Na afloop was er de gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje na te praten. Rabobank Rijssen-Enter is blij met de ruim getoonde belangstelling en kijkt terug op een geslaagde avond.

Ga terug...