GroenLinks Rijssen-Holten zeer tevreden over eerste MeetUp - Radio 350

GroenLinks Rijssen-Holten zeer tevreden over eerste MeetUp

Geplaatst op: 23-04-2017 |

Enkele enthousiaste lokale leden van Groen Links organiseerden 21 april een eerste MeetUp in Rijssen-Holten. Op de bijeenkomst kwamen een tiental inwoners van de gemeente Rijssen-Holten af, die zich graag voor GroenLinks willen inzetten. Camiel Versluis, initiatiefnemer, opende de avond. Hij verwoordde de wijze waarop GroenLinks Rijssen-Holten politiek wil bedrijven: “positief, duurzaam en sociaal”! Dit betekent dat GroenLinks graag wil samenwerken met andere partijen, zoekt naar overeenkomsten en wil werken aan oplossingen.

Vervolgens werden door de deelnemers in groepjes ideeën uitgewisseld. Naar voren kwam dat er behoefte is aan een partij die Rijssen-Holten groener, vriendelijker en mooier maakt. Het versterken van de saamhorigheid in de gemeente werd in alle groepjes genoemd. De betrokkenheid en bevlogenheid bij de deelnemers was bijzonder. Ook in Rijssen-Holten lijkt een Groen Links beweging te ontstaan. Er is nu voldoende basis om vol vertrouwen door te bouwen naar 21 maart 2018, de dag dat GroenLinks haar entree in de gemeenteraad hoopt te maken.

In mei wordt een vervolg gegeven aan de bijeenkomst voor degenen die actief willen worden als commissielid, steunfractielid of raadslid. Mensen die er niet bij de MeetUp aanwezig waren maar wel betroken willen zijn, kunnen een email sturen aan GroenLinksRijssenHolten@gmail.com. Zij krijgen dan een uitnodiging voor een volgende bijeenkomst.

In juni zal er een 2e MeetUp plaatsvinden, ditmaal in Rijssen.

Ga terug...