VakantieXperts Rijssen zoekt mooiste vakantiefoto met inspirerende fotowedstrijd - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

VakantieXperts Rijssen zoekt mooiste vakantiefoto met inspirerende fotowedstrijd

Geplaatst op: 25-04-2017 |

De mooiste herinneringen maak je op vakantie! Vakantie is immers een zorgeloze tijd waarbij alles draait om genieten. Mooie momenten en nieuwe ervaringen die we vastleggen op camera als herinneringen voor later. VakantieXperts Rijssen is nieuwsgierig naar de meest speciale, onvergetelijke of vrolijke herinneringen en roept vakantiegangers op hun mooiste kiekjes en bijpassende verhalen te delen middels een speciale actie. In samenwerking met De Jong Intra Vakantie organiseert de reisorganisatie een inspirerende fotowedstrijd waarbij men kans maakt op fantastische prijzen, waaronder diverse reischeques.

In de prijzen
VakantieXperts Rijssen nodigt vakantiefotografen van 25 april t/m 28 mei uit om deel te nemen aan de fotowedstrijd. Door een zelfgemaakte vakantiefoto in te sturen, maak je kans op één van de reischeques t.w.v. €500, €350 en €150. Daarnaast zijn er per winkel ook waardebonnen te winnen voor een fotoboek van CEWE fotoservice. En natuurlijk is er ook een fantastische hoofdprijs: een vakantie van De Jong Intra Vakanties t.w.v. €2500.

Deel je foto en win
Kies je mooiste en meest bijzondere foto, stuur deze in via www.fotowedstrijd.vx.nl en vertel waarom deze herinnering zo speciaal voor jou is. Deel je foto vervolgens via social media en verzamel zo veel mogelijk stemmen om je kans op een prijs te vergroten. De drie foto’s met de meeste stemmen winnen de reischeques. Door mee te doen, maak je bovendien automatisch kans op de hoofdprijs. Een vakkundige jury kiest hiervoor een winnaar. Uiterlijk 9 juni worden alle winnaars bekendgemaakt via de Facebookpagina van VakantieXperts.

Over VakantieXperts
VakantieXperts is met haar 220 vestigingen en ruim 750 reisexperts al 12 ½ jaar een bron van inspiratie. VakantieXperts volgt de trends op het gebied van reizen op de voet en brengt deze onder andere tot uiting in haar aanbod en in een schitterende brochure, van waaruit de lezer zelf zijn ultieme reis kan samenstellen. Bij VakantieXperts vind je de vakantie die precies bij je past én je verrast. Met VakantieXperts maak je van elke vakantie dan ook een ontdekking.

Ga terug...