Veel strijd verwacht in 65e Ronde van Overijssel - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Veel strijd verwacht in 65e Ronde van Overijssel

Geplaatst op: 01-05-2017 |

Gedeputeerde Bert Boerman van de provincie Overijssel zal komende zaterdag 6 mei om precies 12.00 uur de 65e Ronde van Overijssel in gang schieten bij het Parkgebouw in Rijssen. Ook gedeputeerde Eddy van Hijum zal bij de start van één van de oudste wielerklassiekers van Nederland aanwezig zijn.

Route
Nadat de wielerwedstrijd Rijssen heeft verlaten zal het gedurende de middag een groot deel van Overijssel doorkruisen. Tussen 16.30 uur en 17.00 uur is na 200 kilometer de finish van de wielerwedstrijd op de Wijnand Zeeuwstraat in Rijssen. Een kaart met daarop het parcours, evenals het routeschema [met doorkomsttijden], is te vinden op de website van de Ronde van Overijssel: www.rondevanoverijssel.nl. Wie niet in staat is om de koers persoonlijk te volgen kan op de hoogte blijven van het laatste nieuws via: Twitter @RvOverijssel en Facebook /RondevanOverijssel.

Rennersveld
Dit jaar is er sprake van een ijzersterk deelnemersveld tijdens de 65e editie van de Ronde van Overijssel. In totaal nemen 21 ploegen uit zeven verschillende landen deel aan de UCI 1.2-wedstrijd. Het heeft twee pro continentale teams aan het vertrek. De Nederlandse formatie Roompot-Nederlandse Loterij maakt haar opwachting en ook is het Belgische Team Sport Vlaanderen-Baloise aanwezig. Zij nemen het in Overijssels mooiste op tegen een groot aantal continentale ploegen én enkele clubteams. Een overzicht van alle deelnemende ploegen staat eveneens op de website.

Dorp van de Ronde
Lemele is dit jaar het Dorp van de Ronde. Er is voor de wielrenners in Lemele dit jaar veel te winnen. Niet alleen is er dit jaar de traditionele sprint op de Lemelerberg, maar ook is dit jaar in Lemele de ‘Dorp van de Ronde tussensprint’.

Dikkebandenrace
Tussen 14.00 uur en 15.00 uur is er nabij de finishlocatie aan de Wijnand Zeeuwstraat in Rijssen een Dikkebandenrace voor de jeugd. Details hierover staan ook op de website van de Ronde van Overijssel.

Ga terug...