Bijbel Bier & Bbq 2017 op zaterdag 17 juni - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Bijbel Bier & Bbq 2017 op zaterdag 17 juni

Geplaatst op: 13-05-2017 |

In het afgelopen jaar werd een ding is duidelijk; het BijbelBier&Bbq-concept doet stof opwaaien! Er zijn mannen die vinden dat deze 3 onderwerpen mijlenver van elkaar afstaan. Er zijn mannen die het een gouden combinatie vinden. Wat je mening ook mag zijn, het BBB-team heeft weer een nieuw event op stapel staan: Bijbel Bier & Bbq 2017.

BBB wordt georganiseerd door 5 enthousiaste mannen die elkaar kennen via de Ontmoetingskerk. De organisatie staat echter wel volledig op zichzelf en is niet verbonden aan een kerk. Zo wil het BBB-team laagdrempelig blijven en duidelijk maken dat elke man welkom is. BBB staat voor een gezellige tijd vol sport, muziek en ontspanning. Mannen die van speciaal bier houden, een goed stuk vlees kunnen waarderen en niet bang zijn voor een beetje diepgang vinden zeker hun plekje.

Op zaterdag 17 juni vindt BBB 2017 plaats aan de Scholendijk 17 in Elsen. Het begint om 16:00 en is afgelopen om 22:00. Je betaalt € 27,50 toegang, met daarbij inbegrepen de koffie, een smakelijke barbecue, sportieve activiteiten, live muziek, uitdagende pitchers en enkele consumptiemunten. Uiteraard kun je op de dag zelf munten bijkopen om meer bieren te proeven bij de lokale brouwers van Pochpoater (uit Elsen) en de jonge Rijssense brouwers van Ryzz Brew. Er is tevens voldoende fris, radler en wijn om de dorst te lessen.

De organisatie is blij en trots dat ze een eigen bier hebben gebrouwen met de heren van Ryzz Brew; het lijkt een prachtig biertje te worden dat binnenkort gebotteld wordt en alleen tijdens 17 juni verkrijgbaar is van zowel het vat als de fles. Inmiddels is ook bekend dat ds. Sander Ris een korte Hagepreek zal verzorgen. De sportieve activiteiten houdt de organisatie nog even geheim maar dit zal zeker zo spectaculair zijn als vorig jaar! De mooie mix van ‘mannendingen’ blijft zeker gewaarborgd. Het is goed om te weten dat het aantal kaarten beperkt is. Wie betaalt is binnen en op = op. Ben je 21 jaar of ouder en spreekt Bijbel Bier & Bbq je aan? Mobiliseer vriend en vijand en verenig je tijdens BBB! Wil je met je bedrijf sponsor van ons evenement worden, dan graag! Hoe meer sponsoren, hoe beter we het programma neer kunnen zetten.

Opgave als deelnemer of sponsor kan via www.bijbelbierbbq.com en voor vragen mail je naar bijbelbierbbq@gmail.com. Wil je op de hoogte blijven, op onze Facebook pagina verschijnen met regelmaat updates.

Ga terug...