Opbrengst vrije gift brunch Koningsdag aan Alzheimer Trefpunt - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Opbrengst vrije gift brunch Koningsdag aan Alzheimer Trefpunt

Geplaatst op: 13-05-2017 |

De werkgroepleden van het Alzheimer Trefpunt Rijssen-Holten, Annie Rensen en Anneke Dul ontvingen van de voorzitter Marc Fraser en penningmeester Marti Wuestman van de Stichting Viering Nationale Feestdagen Holten (SVNF) een bedrag van € 400,-. De schenking is het resultaat van alle vrije giften van de deelnemers aan de smakelijke brunch, verzorgd door de gezamenlijke horeca aan de Smidsbelt in samenwerking met de Stichting Viering Nationale Feestdagen en ondersteund door de muzikale noten van het dweilorkest De Brandheultjes.

‘Een prachtig bedrag, waarvoor onze dank’, aldus Annie en Anneke namens het Alzheimer Trefpunt Rijssen-Holten. Jaarlijks worden er zes bijeenkomsten georganiseerd in zowel Rijssen als Holten. Mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomsten starten met een inleiding door een deskundige of vertoning van een film, waarna de bezoekers ideeën, informatie en ervaringen kunnen uitwisselen. Een op de vijf mensen krijgt dementie. Boven de 90 jaar heeft maar liefst 40 procent van de mensen een vorm van dementie. In 2040 zal ruim een half miljoen mensen lijden aan dementie.

Ga terug...