Twaalfjarig talent exposeert in Muziekschool Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Twaalfjarig talent exposeert in Muziekschool Rijssen

Geplaatst op: 13-05-2017 |

Kleurrijke schilderijen van Tess Does (12) uit Holten zijn tot de zomervakantie te bewonderen in de Rijssense Muziekschool. Tess tekende altijd al graag. Vorig jaar is ze ook begonnen te schilderen. De heldere kleuren en de vrolijkheid die haar werk uitstraalt, spreekt veel mensen aan. Enkele maanden geleden exposeerde zij in het Kulturhus in Holten. De expositie in Rijssen is haar tweede, en het werk van Tess gaat daarna naar Diepenveen.

In de Rijssense Muziekschool is al sinds de opening in 2010 steeds werk van regionale amateurkunstenaars te zien, in wisselende exposities. Directeur Dick Sanderman kwam Tess Does op het spoor door een tip van zijn vrouw, die als arts werkt in Holten. Eind vorig jaar kwam zij thuis met opgetogen verhalen over de schilderijen die in het Kulturhus waren opgehangen: “je wordt er al vrolijk van als je ernaar kijkt!” Een afspraak met de ouders van Tess voor een expositie in de Muziekschool was daarna gauw gemaakt.

De schilderijen van Tess blijven hangen tot de zomervakantie, daarna volgt een expositie met werk van Hengeloër Henk Rohaan.

Ga terug...