IJsgekte voor Postcode Loterij-deelnemers in Rijssen - Radio 350

IJsgekte voor Postcode Loterij-deelnemers in Rijssen

Geplaatst op: 16-05-2017 |

Een hele wijk in Rijssen wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de apriltrekking namelijk op postcodegebied 7461 in Rijssen gevallen. Vanaf volgende week kunnen de 923 winnaars hun ijsprijs ophalen.

Inwoners van Rijssen die in de apriltrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwste smaken Ben & Jerry's ijs: Cookie Dough ‘Wich, Cookie Dough S'Wich Up, Bob Marley's One Love en One Sweet World. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 20 mei t/m zondag 4 juni bij Jumbo, Boomkamp 34 in Rijssen.

Postcode Loterij - De samenleving wint altijd
Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen zij goede doelen omdat de helft van iedere lot hiernaartoe gaat. Dankzij de 2,8 miljoen deelnemers is er dit jaar 341 miljoen euro geschonken aan 99 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

Het sociale gezicht van Ben & Jerry's
Ook bij Ben & Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.

Ga terug...