Nieuwe voorzitter college van bestuur CSG Reggesteyn benoemd - Radio 350

Nieuwe voorzitter college van bestuur CSG Reggesteyn benoemd

Geplaatst op: 18-05-2017 |

De raad van toezicht (RvT) van CSG Reggesteyn heeft Aart van ’t Veld per 1 september 2017 benoemd tot voorzitter van het college van bestuur van CSG Reggesteyn. Aart van ’t Veld volgt de huidige voorzitter Sam Terpstra per die datum op.

Nadat Sam Terpstra aankondigde zijn functie als bestuurder van CSG Reggesteyn te beëindigen, is de RvT gestart met de werving van een nieuwe bestuurder. De RvT werd daarin bijgestaan door de Medezeggenschapsraad en het Directeurenoverleg

Verheugd
Aart van ’t Veld (52 jaar, getrouwd en 2 kinderen) woont in Ommen en is op dit moment nog voorzitter van de directie van het Vechtdal College. Deze scholengemeenschap is onderdeel van Landstede Groep. In hem hoopt Reggesteyn een bestuurder te hebben gevonden die in staat zal zijn om samen met de medewerkers inhoud en sturing te geven aan CSG Reggesteyn. De RvT is verheugd dat Aart van ’t Veld zijn benoeming heeft aanvaard en per 1 september zal aantreden als voorzitter van het CvB van CSG Reggesteyn.

Carrière
Aart van ’t Veld werd na zijn studie geschiedenis in Utrecht docent en later afdelingsdirecteur bij het Willem van Oranje College in Waalwijk. Vanaf 1999 was hij werkzaam als conrector bij het Nuborgh College in Elburg. Hij is momenteel directeur van het Vechtdal College Ommen en eindverantwoordelijk directeur bij het Vechtdal College (totale scholengemeenschap).

Ga terug...