Meiden strijden om ticket provinciaal jeugdvoetbaltoernooi - Radio 350

Meiden strijden om ticket provinciaal jeugdvoetbaltoernooi

Geplaatst op: 18-05-2017 |

Voor het eerst in de historie is Nederland gastheer van het EK voor Vrouwen. Het UEFA Women's EURO 2017 heeft Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede als speelsteden. Zestien teams, waaronder de OranjeLeeuwinnen, komen van 16 juli tot en met 6 augustus in actie. Reden voor Excelsior ’31 in Rijssen om een opwarmer te organiseren voor meiden.

Wanneer
In samenwerking met de gemeente en de provincie organiseert Excelsior ’31 een 3 x 3 toernooi voor speciaal voor meiden van 8 t/m 10 jaar op woensdag 31 mei 2017 van 13.30 tot 15.30 uur op het Sportpark de Koerbelt in Rijssen.

Gaat jouw team strijden tijdens de voorronde of finale?
Iedere gemeente vaardigt één team af naar de provinciale voorronde op 21 juni in Deventer. De uiteindelijke gemeentewinnaars strijden op 8 juli in Enschede om een plek in de finale.

Opgave kan tot en met 26 mei
Geef je op met een team (team bestaat uit minimaal 3, maximaal 4 en een teambegeleider) door een e-mail te sturen naar meidenexcelsior31@gmail.com. Vermeld bij deze mail ook de namen van je teamleden en de naam van je begeleider.

Ga terug...