Zaalvoetballers Excelsior'31 keihard onderuit in nacompetitie - Radio 350

Zaalvoetballers Excelsior'31 keihard onderuit in nacompetitie

Geplaatst op: 20-05-2017 |

De zaalvoetballers van Excelsior'31 zijn vrijdagavond van een koude kermis thuis gekomen. In Wijchen ging het in de heenwedstrijd van de halve finale van de nacompetitie met maar liefst 6-1 onderuit. De Rijssenaren staan dan ook voor de zware taak om het in de return, aankomende vrijdag in Rijssen, goed te maken.

Het team van oefenmeester Ichtus Rahanra wekte in de eerste helft absoluut niet de indruk graag te willen promoveren naar de Eerste Divisie. Met een 4-0 achterstand bij rust mocht het nog niet eens klagen. In de tweede helft was Excelsior'31 beter bij de les en toonde het iets meer beleving. Ook creëerde het zelf een aantal grote kansen, iets wat in de eerste helft niet lukte. Maar naast de achterhoede (in de eerste helft), gaf deze avond ook de voorhoede niet thuis, waardoor de kansen niet werden benut. De 6-1 eindstand was niet eens onterecht te noemen.

Aankomende vrijdag 26 mei staat in Rijssen de return op het programma. Excelsior'31 staat dan voor de haast onmogelijke taak om de 6-1 nederlaag recht te zetten. Toch gebeuren er in de nacompetitie vaker ‘rare dingen’ en in de wetenschap dat Excelsior'31 thuis vaak beter bij de les is, dient het team geloof te hebben in het laatste sprankje hoop. Het duel in Rijssen begint om 20.00 uur.

Samenvatting wedstrijd

Ga terug...