Leden VVD Lokaal Rijssen-Holten kiezen Frans Noordam als lijsttrekker - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Leden VVD Lokaal Rijssen-Holten kiezen Frans Noordam als lijsttrekker

Geplaatst op: 06-06-2017 |

De leden van de VVD in Rijssen Holten hebben Frans Noordam unaniem gekozen als lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Frans Noordam is de huidige fractie voorzitter van VVD Lokaal en was ook de lijsttrekker voor deze partij in 2014.

Noordam is na 12 jaar commissielid en nu drie jaar raadslid geen onbekende in de politiek van de gemeente Rijssen-Holten. De in Holten woonachtige oud directeur van ENKCO, is in het dagelijkse leven naast de politieke werkzaamheden, ook werkzaam als veiligheidskundige binnen zijn eigen bedrijf.

Voor Noordam is het belangrijk dat het geluid van zijn kiezers gehoord wordt in de lokale politiek. In de rol van jarenlang oppositie voeren betekent volgens Noordam geen gemakkelijke opgave omdat de sterke traditionele Rijssense partijen de absolute meerderheid vormen binnen de raad van Rijssen-Holten.

Noordam ziet de toekomst met echter vertrouwen tegemoet "we hebben een goede uitgebalanceerde fractie met raadsleden uit zowel Rijssen als Holten, zo ook de commissieleden. Deze bezetting zorgt voor een gewenst kennisniveau van zaken die spelen in zowel Rijssen als Holten en zeker zo belangrijk de kleine kernen daar omheen. Ook deze zijn binnen de VVD Lokaal fractie goed vertegenwoordigd.

Ga terug...