Koopzaterdag 'Rijssen let op de kleintjes' - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Koopzaterdag 'Rijssen let op de kleintjes'

Geplaatst op: 16-06-2017 |

Het is weer zover! Rijssen Let op de Kleintjes, editie 2017. Zaterdag 24 juni a.s. wordt het speciaal voor de kinderen een dag vol plezier in centrum Rijssen. Tijdens deze koopzaterdag is er volop aandacht voor de kinderen en zijn de winkels open tot 21.00 uur.

Door het hele centrum staan springkussens opgesteld waar kinderen de hele dag gratis kunnen springen of wedstrijdjes kunnen doen op de survivalbanen. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er kleinere kussens. Van het Hogewalplein wordt een heus waterplein gemaakt. Maar de echte eyecatcher van deze dag is de 91 meter lange survivalbaan op het Europaplein.

Mede dankzij de vrijwilligers wordt er gelet op de kleintjes. Zo proberen we er samen een gezellige dag van te maken.

Ook deze dag is er weer volop gratis lekkers in het centrum. Met het inmiddels bekende 1-punts bonnetje is er bij verschillende ondernemers gratis lekkers verkrijgbaar. De bonnetjes ontvangt u bij uw aankopen bij diverse winkels. Heerlijk gratis ijs en ander lekkers…..wat dat is houden we nog even geheim.

Naast al deze leuke activiteiten zorgen de ondernemers voor eerste klas aanbiedingen voor een ‘klein’ prijsje en worden de kinderen verrast. De komende tijd zult u hier vast meer over lezen op de Facebookpagina ‘WinkeleninRijssen’ en de website: www.winkeleninrijssen.nl.

Zoals gezegd staan de kussens door het hele centrum van Rijssen. Ook op het Europaplein en het Hoge Wal plein is er volop vertier.

Om iedereen extra lang de tijd te geven om te kunnen genieten is er deze dag een extra koopavond. De winkels zijn dan open tot 21.00 uur. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud!

Komt u met de auto naar Rijssen? Dan kunt u deze gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen!

Ga terug...