Presentatieconcert Wilhelmina op 23 juni - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Presentatieconcert Wilhelmina op 23 juni

Geplaatst op: 20-06-2017 |

Afgelopen tijd is de jeugd van Muziekvereniging Wilhelmina druk geweest met het instuderen van nieuwe muziek. Dit willen ze natuurlijk graag laten horen. De AMV-groep, het instaporkest en WAT laten verschillende stukken horen tijdens het Presentatieconcert op 23 juni!

De AMV en de twee orkesten laten de jeugd van Muziekvereniging Wilhelmina zien. Het concert is erg leuk voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, die graag een instrument willen leren spelen. Tijdens het concert worden instrumenten gepresenteerd en na afloop mogen alle kinderen instrumenten proberen!

De AMV-groep bestaat uit een groep kinderen die afgelopen jaar voor het eerst een instrument hebben leren spelen: de blokfluit. Tijdens het concert speelt de AMV-groep een aantal liedjes, zoals Ik zag twee beren, Hoedje van papier en Kortjakje. Ze spelen ook allemaal een stukje solo op fluit. Na afloop van hun optreden krijgen alle kinderen hun diploma uitgereikt.
Het instaporkest, onder leiding van Floor Paauwe laat ook verschillende nummers horen, zoals Wyndham Marziale, Tiger Rock, Czardas en Rhythm & Blues. Het instaporkest bestaat uit jong talent, die nu een paar jaar een instrument bespelen. Het instaporkest is bedoeld om te leren samen spelen en te wennen aan het spelen in een orkest.

Het instaporkest en WAT, Wilhelmina’s Aanstormend Talent, spelen samen een nummer: That Man van Caro Emerald. Hierna speelt WAT zelf nog twee nummers, Oriental Postcards en A Musical Fantasy. Oriental Postcards is een stuk met een oosters tintje. In A Musical Fantasy komen verschillende stijlen uit de musicalwereld naar voren: het stuk opent met een Hollywood/Entertainment stijl, dan volgt er een romantisch tussenstuk en het einde is in een vrolijk jasje gehesen, met een knipoog naar Jazz.

De AMV en de twee orkesten laten de jeugd van Muziekvereniging Wilhelmina zien. Het concert is heel leuk voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, die graag een instrument willen leren spelen. Tijdens het concert worden instrumenten gepresenteerd en na afloop mogen alle kinderen instrumenten proberen!

Het Presentatieconcert is op vrijdag 23 juni, om 19:00 in het Parkgebouw. Toegang is gratis. Kinderen aanmelden voor de AMV kan dit jaar bij de Muziekschool Rijssen en bij Muziekvereniging Wilhelmina.

Ga terug...