Kick-off 'Duidelijk Rijssen-Holten' tijdens Triathlon Holten - Radio 350

Kick-off 'Duidelijk Rijssen-Holten' tijdens Triathlon Holten

Geplaatst op: 24-06-2017 |

Op vrijdag 30 juni, de openingsdag van de Triathlon Holten, wordt in het centrum van Holten de promotiecampagne ‘Duidelijk Rijssen-Holten’ gelanceerd. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. De campagne heeft als doel de plaatselijke pluspunten duidelijk te maken voor inwoners, bedrijven, bezoekers en studenten.

De gemeente Rijssen-Holten heeft veel in huis om trots op te zijn. Volgens de initiatiefnemers van de campagne, de plaatselijke ondernemersverenigingen, is het tijd om de kwaliteiten en veelzijdigheid van de gemeente Rijssen-Holten op een eenduidige wijze actief uit te gaan dragen. Hiervoor worden onder meer een website, social media, advertenties, buitenreclame, public relations en andere kanalen ingezet.

De campagne gemaakt door het Rijssense bureau Bloemendaal in Vorm - belicht onder meer het ondernemerschap, het sociale en maatschappelijke karakter, het gevarieerde winkelen, de natuurlijke omgeving en het culturele en recreatieve aanbod in Rijssen-Holten. En niet te vergeten: het feit dat de gemeente de trotse gastheer is van grote sportevenementen, zoals de Ronde van Overijssel en de Triathlon Holten.

Rijssen-Holten is een ondernemende gemeenschap. Dat wordt ook heel goed gefaciliteerd door de gemeente. Dit gaat zelfs zover dat ook in de competitie met ambitieuze grote steden, Rijssen-Holten in 2016 is uitgeroepen tot de meest MKB-vriendelijke gemeente van Nederland.

Dankzij de (financiële) bijdragen van een drietal ondernemersverenigingen en sponsoring van een aantal individuele ondernemers kon al een mooie eerste stap worden gezet met deze campagne. Wilt u met uw onderneming, maatschappelijke instelling, toeristisch/recreatieve of andere organisatie ook ambassadeur worden van Rijssen-Holten? U kunt dan contact opnemen met: Johan Mensink, accountmanager bedrijven van de gemeente, 06 10056390 of via e-mail: j.mensink@rijssen-holten.nl

Locatie en tijden: VIP tent Triathlon op de Kalfstermansweide te Holten op vrijdag 30 juni 2017 18:00 – 19:00 uur

Ga terug...