Willemien Riezebos en Joost van Veldhuizen verlaten politiek Rijssen-Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Willemien Riezebos en Joost van Veldhuizen verlaten politiek Rijssen-Holten

Geplaatst op: 27-06-2017 |

Op de ledenvergadering in januari van dit jaar kondigde Willemien Riezebos al aan dat zij de politiek zou gaan verlaten en ook voor Joost van Veldhuizen zal deze raadsperiode zijn laatste zijn. Ook vertrekken er drie bestuursleden.

Vier jaar geleden heeft Joost, nu 68 jaar, al aangegeven dat dit zijn laatste periode als raadslid van de ChristenUnie zou zijn. Joost vindt het tijd dat jongeren het overnemen. “Juist daarom ben ik blij dat er op de nieuwe kandidatenlijst weer nieuwe vrouwen en mannen zijn gevonden die zich beschikbaar hebben gesteld. Ik kijk met veel plezier terug op de twee periodes van vier jaar die ik nu bijna heb mogen invullen als raadslid. In mijn korte periode als schaduwfractielid en de 8 jaar als raadslid hebben we met elkaar veel mogen doen voor de burgers van de gemeente Rijssen/Holten en daarbij de standpunten van de ChristenUnie laten horen” aldus Joost tijdens de afgelopen ledenvergadering. Joost heeft het raadslidmaatschap met veel plezier uitgevoerd. “Ook elke vergadering van de commissie Grondgebied was voor mij als voorzitter weer een uitdaging”, vult Joost aan. “Ik wens de nieuwe ChristenUniefractie in 2018 veel succes bij het mooie werk en weet zeker dat zij opnieuw een bijdrage zullen leveren aan een gezonde samenleving in de gemeente Rijssen-Holten”.

Vertrekkende bestuursleden
Niet alleen in de fractie, maar ook in het bestuur van de ChristenUnie in Rijssen-Holten zijn de nodige wijzigingen. Bestuursleden Hans Lankamp en Rolf Breemes en secretaris
Jan Willem Middelesch hebben om verschillende redenen tijdens de afgelopen ledenvergadering aangegeven hun bestuursfuncties neer te leggen.

Ga terug...