Inschrijving Holtense HOPPA! Dagen verlengt - Radio 350

Inschrijving Holtense HOPPA! Dagen verlengt

Geplaatst op: 28-06-2017 |

De HOPPA! Dagen: daar wil je bij zijn in de laatste week van de zomervakantie! Met medewerking van verschillende (Holtense) partijen kunnen kinderen van groep 3 t/m groep 8 deze week weer op pad in en om Holten, en meedoen aan diverse themadagen.

Inschrijving verlengt
De inschrijving voor de HOPPA! Dagen wordt door de organisatie verlengt. De HOPPA! Dagen zijn dit jaar voor het eerst gepland in de laatste week van de zomervakantie. Dat betekent dat de mogelijkheid voor inschrijving, die eerst gepland was tot 23 juni, te vroeg zou stoppen. “We willen niet dat er nog kinderen zijn die niet meer zouden kunnen doen, omdat de vakantieplannen bijvoorbeeld nog niet duidelijk zijn. De HOPPA! Dagen zijn pas over een kleine 2 maanden, dus reden voor ons om de inschrijving te verlengen”, aldus Patricia van Erven, jongerenwerker bij ViaVie Welzijn.

Opgeven kan via de website van ViaVie Welzijn. Op www.viaviewelzijn.nl (kopje jeugd en jongeren) is een digitaal inschrijfformulier te vinden om kinderen op te geven voor 1 of meerdere HOPPA! Dagen. Kinderen die niet op vakantie gaan krijgen voorrang bij plaatsing.

HOPPA! Dagen bestaat uit 4 dagen
‘Holten treedt op’ is het thema van maandag 28 augustus. Met medewerking van Dansstudio Dynamiek, Susan Bronsvoort (theaterdocent) en Jordy Kamphuis (muziekdocent) wordt deze dag de HOPPA! Dagen geopend met een creatieve en actieve dag. De kinderen gaan aan de slag met workshops zang/muziek, theater en dans/hiphop en werken zo aan een gave openingsact, die aan het einde van de dag bekeken mag worden door alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en broertjes en zusjes.

Op dinsdag 29 augustus is ‘Holten aan de bal’! Een super stoere sportieve dag op de voetbalvelden van Z.V.V. Blauw Wit ’66. De trainers en vrijwilligers van Blauw Wit zullen jullie alle hoeken van het veld laten zien met een actief programma vol sport en spel.

Op woensdag 30 augustus gaat ‘Holten te water’! Stralend zomerweer is een bijna must deze dag, want deze dag gaan de kinderen op pad naar het zwembad! En niet om zomaar te zwemmen. Nee, de Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld heeft een heel programma in elkaar gezet, in en om het water, maar altijd mét water! Zwemkleding is dus een vereiste, want je kon nog wel eens nat worden…!

Ready? Set… Action!! Op de laatste HOPPA! Dag gaat Holten stunten! De kinderen gaan bij Stuntcamp Raalte aan de slag als echte stoere stuntmannen en –vrouwen. Op de echte Hollywood filmsets gaan de kinderen stunten met door vuur springen, doen ze autostunts en vliegen ze als Superman. Een stoere afsluiter!

Meer informatie
De HOPPA! Dagen vinden plaats van maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus: een week vol met sport– en spelplezier voor kinderen van de groepen 3 t/m 8. Iedere dag kun je andere activiteiten ondernemen en vindt plaats op een andere locatie, waar je op eigen gelegenheid heen gaat. Je bent om 10.00 uur aanwezig op de startlocatie, en om 15.00 uur kun je daar weer opgehaald worden. Je neemt voor iedere dag je eigen gevulde beker en broodtrommel mee, maar wij zullen ook zorgen voor wat extra’s op locatie. Je kunt je opgeven voor 1 dag (€ 7,50 per dag), maar ook voor de volle 4 dagen (€ 30,- voor 4 dagen): kies wat jij leuk vindt!
Andere vragen over de HOPPA! Dagen? Neem dan contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

Ga terug...