Geslaagde 1e editie Alternatieve Wandel-3-Daagse Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Geslaagde 1e editie Alternatieve Wandel-3-Daagse Rijssen

Geplaatst op: 29-06-2017 |

Het 5-tallig bestuur van de Stichting Sportdorp kijkt tevreden terug op de eerste editie van de Alternatieve Wandel-3-Daagse. Ondanks de tropische temperaturen kwamen de ruim 70 deelnemers elke avond aan de start van de Wandel-3-Daagse. Iedere deelnemer bracht ook 1 of meerdere begeleiders mee. Tijdens de eerste avond werd er gelopen langs het Volkspark. Hier werd ook een korte pauze gehouden. Alle deelnemers en begeleiders kregen hier fruit aangeboden. Op de tweede avond ging de route langs de Weyerd, waar Het Witte Hoes klaarstond met een heerlijk ijsje. Op de laatste avond waren de weersvoorspellingen niet echt veelbelovend en daardoor werd de route ingekort. De deelnemers werden feestelijk onthaald door muziek en de kinderen van de jubilerende Willem Alexanderschool. Door bakkerij Voortman werd iedereen een plakje krentenwegge aangeboden en alle deelnemers ontvingen van Troost Bloem en Kado de welbekende gladiool. Ook was er voor elke deelnemer een gouden medaille.
Stichting Sportdorp is maar wat trots op de deelnemers. Variƫrend in leeftijdscategorie van jong tot oud. De oudste deelneemster had de leeftijd van maar liefst 94 jaar! Tevens waren er een aantal 90-plussers die alle routes zelfstandig gelopen hebben. Duidelijk is dat dit evenement volgend jaar een tweede editie zal kennen, gezien de positieve reacties van de deelnemers.

Ga terug...