HorstHuis meest favoriete winkel van Rijssen - Radio 350

HorstHuis meest favoriete winkel van Rijssen

Geplaatst op: 08-07-2017 |

Online community "De Knipmusse" heeft de volgende vraag gesteld: ‘Wat is jouw favoriete winkel in Rijssen?’ Tussen 1 mei en 6 juli 2017 zijn er ruim 1843 stemmen uitgebracht. De zes bedrijven die de meeste stemmen haalden in de eerste ronde zijn doorgegaan naar de tweede ronde. In de tweede ronde kreeg ‘drankenspeciaalzaak HorstHuis’ de meeste stemmen en mag zich daarmee de ‘favoriete winkel van Rijssen’ noemen.

HorstHuis’ kreeg in de finale de meeste stemmen en mag een jaar lang de titel ‘Favoriete winkel van Rijssen’ dragen. De tweede plaats ging naar Cookingathome.

HorstHuis is een drankenspeciaalzaak met ruim assortiment aan wijnen, speciaalbieren en whisky'. De winkel is nu twee jaar gevestigd in Rijssen, aan de Grotestraat 39. “We hadden absoluut niet verwacht te zullen winnen. Wat superleuk! Dank aan alle stemmers.”
De kracht achter HorstHuis is de gemoedelijke sfeer en goede service. “We proberen altijd onszelf te zijn, het is hier vaak erg gezellig in de winkel”, aldus de eigenaressen Monique Woesthuis en Tineke Horst.

Bijna 80 winkels hadden zich aangemeld voor deze actie, hiervan gingen er zes door naar de tweede ronde. De finalisten waren: PC Zij Straat, Cookingathome, Bomedo, Kapper Joop, Drankenspeciaalzaak HorstHuis en Pearle Opticiens Rijssen.

De Knipmusse
Heb jij dat ook wel eens; ben je op zoek naar wat leuks in je eigen plaats maar kan je niets vinden. "De Knipmusse" is een initiatief om via Facebook een community van Rijssenaren te maken, waarmee informatie kan worden gedeeld. Een tentoonstelling, evenement, uitvoering, weggelopen huisdier, oproep, reünie... te veel om op te noemen. Behalve de reguliere nieuwsvoorziening is er ook voor verenigingen, stichtingen en bedrijven de mogelijkheid om via De Knipmusse hun nieuws ‘naar buiten te brengen’.

Volg De Knipmusse via Facebook: www.facebook.com/Knipmusse.
Heb jij iets leuks te melden over Rijssen? Stuur dan een email naar: redactie@knipmusse.nl.

Ga terug...