Ter Steege koopt voetbalveld Rijssen Vooruit - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Ter Steege koopt voetbalveld Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 16-07-2017 |

Ter Steege Bouw Vastgoed heeft het voetbalveld "Rijssen Vooruit" gekocht. Het terrein van 1,3 hectare, gelegen aan de Wierdensestraat en Pelmolenweg in Rijssen, wordt herontwikkeld tot een fraai woongebied.

Verkoper is de familie Jordaan, die ruim een eeuw lang de locatie in eigendom heeft gehad, waarop voetbalvereniging "Rijssen Vooruit" traint en haar wedstrijden speelt. Het is de bedoeling dat rijssens oudste voetbalclub over enkele jaren wordt verplaatst naar het nieuwe sportpark in de nieuwbouwwijk Het Opbroek. Gesprekken hierover lopen inmiddels. De monumentale tribune kan volgens Ter Steege worden mee verplaatst. Door een op handen zijnde fusie tussen drie plaatselijke voetbalverenigingen komt de verplaatsing nu dichterbij. In de tussentijd blijft "Rijssen Vooruit" gewoon voetballen op de huidige locatie.

De locatie aan de Wierdensestraat/Pelmolenweg is een prachtige locatie om straks te wonen, dicht bij het centrum, vlakbij natuurschoon en het Volkspark ligt om de hoek. In de gemeentelijke gebiedsvisie ‘Stokmansveld’ zijn de belangrijkste uitgangspunten al vastgelegd. Toekomstige bewoners kunnen alvast hun woonwensen kenbaar maken op www.nieuwbouwrvterrein.nl. Pas nadat de verplaatsing van “Rijssen Voorruit” definitief is, worden de nieuwbouwplannen uitgewerkt in nauw contact met de omgeving.

Ga terug...