Tijd voor Business Focus - Radio 350

Tijd voor Business Focus

Geplaatst op: 07-08-2017 |

Begin dit jaar ontving Businessclub Bij de Tijd uit Rijssen een subsidie van de Provincie Overijssel, in het kader van Ondernemend Noaberschap. Het doel van deze subsidie? De samenwerking tussen én de ontwikkeling van ondernemers bevorderen. Dit sluit aan bij de kernwaarden van de Businessclub: samenwerking, innovatie, energie en authentiek.

Van september 2017 tot en met mei 2018 biedt de Businessclub met deze subsidie een programma aan voor ondernemers, die hun bedrijf willen doorontwikkelen en verbeteren. Hierbij kun je denken aan persoonlijke groei, omzetstijging, overname van het familiebedrijf, nieuwe diensten of producten, maar ook specifieke vragen van de participant.
In acht dagen tijd worden onder de noemer "Tijd voor Business Focus", deelnemers meegenomen naar een nieuw niveau van ondernemerschap.

Er is nog plaats voor een aantal ondernemers. Door de subsidie is de eigen bijdrage per deelnemer beperkt gebleven tot € 500,- voor het gehele programma.
Wil je meer informatie of deelnemen? Neem contact op met Erik Swabedissen (06-131 56 363) of Ilse Homan (06-468 44 895) of via info@businesstijd.nl.

Ga terug...