Opfrisworkshop Nederlandse taal in Rijssen - Radio 350

Opfrisworkshop Nederlandse taal in Rijssen

Geplaatst op: 20-08-2017 |

Op 5 september organiseert Margreet Koster van Text & Event een opfrisworkshop Nederlands in De Citadel Rijssen. Tijdens deze middag komen tal van ‘lastige’ taalkwesties aan de orde. De aftrap is om 12.30 uur met een lunch en eindigt omstreeks 16.30 uur.

De training omvat verschillende taaluitdagingen, zoals d’s en t’s, de vervoeging van Engelse werkwoorden en gaat zowel grammaticaal, als qua stijl in op een juiste manier van schrijven.
Alle deelnemers kunnen vooraf hun taalkwesties inleveren, zodat deze verwerkt worden in deze bijzondere ‘taalmiddag’. Aan de hand van praktijkvoorbeelden bestaat het programma verder uit een kort dictee, de nieuwe spellingregels, etc.
De training is bedoeld voor iedereen die af en toe twijfelt over de juiste schrijfwijze in zijn/haar teksten en/of interesse heeft in de Nederlandse taal.
Meer informatie: www.text-event.nl of per e-mail margreet@text-event.nl

Text & Event uit Rijssen is een bureau voor tekst en communicatie in de breedste zin van het woord. Initiatiefnemer Margreet Koster is tekstschrijver en communicatieadviseur. Ze schrijft, samen met haar collega Lilian Eilerts, teksten voor websites, brochures, persberichten, etc. Daarnaast geeft Text & Event taaltrainingen en schrijft jaarlijks het Groot Dictee en het Junior Dictee voor Rijssen-Holten.

Ga terug...