Salland Natuur Fair in Heeten - Radio 350

Salland Natuur Fair in Heeten

Geplaatst op: 20-08-2017 |

Op zondag 10 september wordt alweer voor de 18e keer de Salland Natuur Fair georganiseerd in Heeten. De hele dag zijn er volop activiteiten. Een belevenis voor de hele familie met speciale aandacht voor de kinderen. Zij hebben immers de toekomst in handen. Kinderen kunnen diverse natuurlijke workshops volgen. Ze kunnen een eigen potje jam maken, een broodje bakken, een nestkast timmeren en over de natuur leren, bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar waterbeestjes of eetbare wilde planten.

Ook voor de volwassen bezoeker is er veel te doen en te beleven. Met een sfeervolle braderie, een foodtruckplein, een 'natuurplein' en zelfs een doorlopend demonstratieprogramma met Belgische trekpaarden, ganzen drijven door border collies, miniwerktuigen, politiehonden en roofvogels is er voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen daarnaast overdag sterren kijken met een grote telescoop en zien hoe een drone, voorzien van de nieuwste technieken, een belangrijke bijdrage kan leveren aan natuurbeheer. Voor degene die op zoek zijn naar iets informatiefs kunnen terecht bij de voorstelling Vooruitboeren. Verhalen, films, foto’s en livemuziek nemen je mee in de geschiedenis van het Sallandse boerenleven.

De Salland Natuur Fair is het resultaat van een unieke samenwerking tussen mensen en organisaties in Salland die één ding gemeen hebben: hart voor natuur en landschap. Zo vinden natuurbeschermers, jagers, landbouwers en andere ‘buitenlui’ elkaar tijdens deze jaarlijkse fair.
Nieuwsgierig naar het volledige programma van de fair? Kijk op www.sallandnatuurfair.nl.

Ga terug...