Muzieklessen beginnen weer, proberen kan in september - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Muzieklessen beginnen weer, proberen kan in september

Geplaatst op: 25-08-2017 |

Het is bijna zover: op maandag 4 september starten de lessen aan de Rijssense Muziekschool weer. Er zijn al heel wat nieuwe aanmeldingen binnengekomen, maar bij diverse instrumenten kunnen nog nieuwe leerlingen worden geplaatst. Wie nog twijfelt, kan in september vier probeerlessen volgen voor slechts 8 Euro per les. De kosten van de vier probeerlessen worden in mindering gebracht op het lesgeld wanneer men zich daarna inschrijft voor het hele cursusjaar. Soms zijn er meerkosten omdat ook een instrument moet worden gehuurd: dir regelt de leerling zelf in overleg met de docent. Voor deze vier probeerlessen is een afzonderlijk inschrijfformulier te downloaden op de website van de Muziekschool.

De basiscursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) start op zaterdagmorgen17 september. Ook hier is nog plek, evenals bij de Introductiecursus Blokfluit die op woensdagmiddag wordt gegeven.

Voor meer informatie zie de website van de Muziekschool.

Ga terug...