R.K.S.V. door in de beker na 3-3 gelijkspel tegen RV - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

R.K.S.V. door in de beker na 3-3 gelijkspel tegen RV

Geplaatst op: 17-09-2017 |

Een onnodig gelijkspel na een 3-1 voorsprong, maar wel door in de beker. Een knappe prestatie van de jonge RIjssense ploeg. In de competitie volgend weekend zal het efficiënter moeten omgaan met de kansen en de tegenstander niet terug laten komen. Net als vorige week kon de tegenstander twee doelpunten dichterbij komen. Zaterdag komt Kloosterhaar op bezoek in Rijssen.

Een punt was voldoende voor de volgende bekerronde, dit nam het elftal wel erg letterlijk. Ondanks de vroege voorsprong werd de score niet uitgebreid. Ronald Brinkman legde na drie minuten de vrije trap op de lat en spits Tijs Blokhorst was het meest alert en scoorde de 1-0. Vervolgens had de tweede treffer een aantal keren moeten vallen, echter werden grote kansen om zeep geholpen. De bezoekers kwamen het laatste kwartier voor rust steeds beter in haar spel. Enkele afstandsschoten werden gekeerd door doelman Patriz Loohuis, bij de 1-1 kon hij echter de bal niet klemmen en werd de rebound binnen gewerkt.

Een domper en hoe ging het jonge R.K.S.V. hier mee om. Erg goed, want binnen twee minuten na rust lag de 2-1 al in het netje. Tijs Blokhorst controleerde de bal en stuurde Bram Meulman diep, die voor de keeper koelbloedig binnenschoof. Toen na 74 minuten Tijs Blokhorst de prima genomen corner van Luèn Mensink binnenkopte leek de buit binnen. Toch kwamen de bezoekers knap terug, eerst in de tachtigste minuut door een mooi afstandsschot. In blessuretijd werd het gelijk door een penalty, vlak hierop floot de scheidsrechter af. De Rijssense derby eindigde in 3-3.

Vorige week was het niet al te best, vierdeklasser Grolse Boys kon terugkomen in de wedstrijd met een man minder. Tegen de andere vierdeklasser werd een 3-1 voorsprong verspeeld, hopelijk is de ploeg tegen Kloosterhaar beter bij de les. Doorgaan in de beker is leuk, maar het draait uiteindelijk om de competitie. Kan de ploeg net als vorig seizoen stunten en handhaven in de derde klasse? Komend weekend tegen een ploeg die geen al te beste voorbereiding kende moet daar een begin mee gemaakt worden. Zaterdag om 14:30 uur R.K.S.V. tegen Kloosterhaar, wees welkom!

Ga terug...