Dementie is van ons allemaal, je kunt er niet om heen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Dementie is van ons allemaal, je kunt er niet om heen

Geplaatst op: 22-09-2017 |

Dit is het thema voor een avond met informatie en ervaring over dementie. Deze avond wordt op 10 oktober 2017 in het Kulturhus, Smidsbelt 6 in Holten gehouden

Heeft u het gevoel dat uw naaste zich anders gedraagt, vergeetachtig wordt, de gewone dingen niet meer overziet of eerder boos, agressief of juist verdrietig wordt? En weet u niet waar u terecht kunt met uw vragen? Dan bent u van harte welkom op de informatieavond “DEMENTIE IS VAN ONS ALLEMAAL, JE KUNT ER NIET OMHEEN!”
Tijdens deze avond zullen dr. Uijen, huisarts in Holten, en dr. Douma, ouderenarts, wat vertellen over dementie. Een panel bestaande uit dr. Uijen, Sonja Kluin (ergotherapeut), Rebecca van de wijkverpleging, een mantelzorger en Mariët Velding (informele zorg) zal aan de hand van filmfragmenten uit de Alzheimer experience ingaan  op situaties die voor kunnen komen als iemand lijdt aan dementie. Ook zijn vele organisaties die iets kunnen betekenen voor mensen met dementie aanwezig deze avond. U kunt hen treffen bij de diverse kraampjes die aanwezig zijn. Ook voor mensen die nog niet bekend zijn met dementie (maar wellicht in de toekomst wel) is dit een interessante avond.

Wethouder Beens heet u van harte welkom in de zaal om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur, met koffie of thee. De avondvoorzitter Francis Stam zal ons door deze avond heen leiden.
Tijdens de inloop en in de pauze kunt u de medewerkers van de organisaties ontmoeten bij de verschillende kraampjes en gaan we graag met u in gesprek onder het genot van een drankje. Ook na afloop kunt u uw vragen aan de medewerkers van de verschillende organisaties stellen.

Er kunnen maximaal 180 mensen in de zaal kunnen, dus wees erbij want vol is vol!

Ga terug...