R.K.S.V. speelt gelijk in eerste competitiewedstrijd - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

R.K.S.V. speelt gelijk in eerste competitiewedstrijd

Geplaatst op: 27-09-2017 |

R.K.S.V. Rijssen bekerde knap door en verloor dit seizoen nog niet. Thuis tegen Kloosterhaar hoopte men stiekem op drie punten, uiteindelijk werd het er nog eentje. Joost Nollen zorgde voor een zwaar bevochten gelijkspel vlak voor tijd, de bezoekers lieten enkele kansen op de 0-2 liggen.

Kevin Troost zit drie maanden in China voor zijn werk, Leon Nijkamp werd tegen Grolse Boys met ingescheurde enkelbanden de wedstrijd uitgeschopt en Hidde Brunnekreef hield een scheurtje in zijn lies over aan de laatste bekerwedstrijd. Zodoende mistte trainer Henk Mennegat drie middenvelders, die voorlopig ook niet inzetbaar zijn. De bezoekers begonnen zeer verdedigend, vooraf wisten we dat ze in een 5-3-2-formatie zouden starten. Wanneer bij onoplettendheid vier verdedigers stonden te slapen en spits Mark Boshove na 18 minuten de 0-1 binnenschoot hielp je de bezoekers in het zadel. De thuisploeg speelde niet best en Kloosterhaar stichtte via counters het meeste gevaar. Mitchell Troost kreeg de beste mogelijkheid, echter mikte hij de bal op de uitkomende keeper. We gingen rusten met een 0-1 stand.

Na de hervatting hetzelfde spelbeeld, echter kregen de oranjehemden meer kansen dan in de eerste helft. Joost Nollen kwam een teenlengte tekort, Luèn Mensink schoot over en de inzet van Tijs Blokhorst werd van de lijn gehaald. De bezoekers kregen enkele mooie kansen om de 0-2 te maken, echter was de laatste pass of het schot niet goed genoeg. Patriz Loohuis kon zich als keeper af en toe onderscheiden. Vlak voor tijd toen we met vijf (!) spitsen speelden werd het zelfs nog 1-1. Het geloof leek weg te zijn geëbd, maar Tijs Blokhorst stuurde Joost Nollen diep en die prikte de bal onder de uitkomende keeper door. Niet veel later floot de scheidsrechter voor het einde. Qua inzet en lef was de uitslag verdiend, qua kansen deed Kloosterhaar zichzelf tekort.

De start is voor R.K.S.V. Rijssen in ieder geval beter dan afgelopen seizoen, toen werden de eerste vier wedstrijden verloren. Komend weekend de lastige uitwedstrijd tegen Bergentheim, deze ploeg won zeer knap met 0-3 bij DES uit Nijverdal.

Ga terug...