Bestsellerauteur Irma Joubert promoot haar nieuwe roman in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Bestsellerauteur Irma Joubert promoot haar nieuwe roman in Rijssen

Geplaatst op: 06-10-2017 |

In oktober verschijnt bij Uitgeverij Mozaïek een unieke roman: Het meisje uit het verscholen dorp, van de geliefde Zuid-Afrikaanse auteur Irma Joubert. Dinsdagavond 17 oktober a.s. is Irma Joubert te gast bij de Poort Boek & Kantoor in Rijssen.

Jouberts Nederlandse debuut, Het meisje uit de trein, werd een bestseller; sindsdien is er een grote groep liefhebbers van haar populair-historische romans.

Uniek aan deze nieuwste roman is dat Joubert er een deel van de Nederlandse verzetsgeschiedenis in verwerkt heeft, op basis van gedegen research. Ze beschrijft hoe het was om tijdens WOII te leven in de onderduikplek ‘Het Verscholen Dorp’, en ook de Slag bij Arnhem speelt een belangrijke rol. Zoals haar lezers van haar gewend zijn, brengt Joubert dit tot leven in onvergetelijke personages, en is er een prachtige link met Zuid-Afrika.

Auteurstournee
Irma Joubert komt in oktober naar Nederland om haar roman te promoten. In een uitgebreide tournee bezoekt ze van 13 t/m 28 oktober 2017 boekhandels in Nederland en Duitsland (waar Joubert ook een grote populariteit geniet).

Op dinsdagavond 17 oktober a.s. is Irma Joubert te gast bij De Poort Boek & Kantoor (Bouwstraat 8 te Rijssen). Ze zal daar tussen 19.30 en 21.00 uur haar nieuwe roman promoten. Voor de liefhebbers is er een gesigneerd exemplaar verkrijgbaar. De toegang is gratis. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u vooraf een roman reserveren via: info@depoortrijssen.nl of T. 0548-541686.

De officiële presentatie van Het meisje uit het verscholen dorp zal plaatsvinden op vrijdag 13 oktober in Nunspeet, de plaats die een belangrijke rol speelt in de roman.

Ga terug...