Zaalvoetballers Excelsior'31 boeken prima zege - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
A.Hak Rijssen

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zaalvoetballers Excelsior'31 boeken prima zege

Geplaatst op: 12-10-2017 |

Drie dagen na de overwinning op Almelo FC, hebben de zaalvoetballers van Excelsior'31 gisteravond wederom een zege geboekt in de topklasse. In Enschede wist het de zware uitwedstrijd tegen ZVV Twente in winst om te zetten. Eindstand 2-4.

Excelsior'31 speelde een meer dan prima wedstrijd, al had het in de beginfase het vizier niet op scherp staan. Het kreeg vier grote kansen, waarbij twee maal de paal werd geraakt. Tegen de verhoudingen in kwam het vervolgens op een 0-1 achterstand. Niet veel later trok Tom Kamphuis de stand gelijk, maar een moment van onoplettendheid bij Excelsior'31 zorgde er voor dat de gastheren met een 2-1 voorsprong gingen rusten.

In de tweede helft stond Excelsior'31 verdedigend ijzersterk en kwam er een aantal keren gevaarlijk uit. Uit één van deze gevaarlijke aanvallen beging een speler van ZVV Twente een overtreding en kon met een gele kaart voor twee minuten naar de kant. Excelsior'31 speelde dit overtal netjes uit, met als doelpuntenmaker Arnoud Baan (2-2). Tom Kamphuis bracht, met zijn tweede van de avond, Excelsior'31 even later voor het eerst op voorsprong (3-2). Dezelfde Tom Kamphuis liep niet veel later, door onbesuisd ingrijpen, tegen een gele kaart aan. Excelsior'31 stond verdedigend erg goed, ook in ondertal liep het in de tweede helft niet tegen een tegendoelpunt aan. Jan Borghuis besliste het duel kort voor tijd, na een assist van keeper Marien Baan, waardoor Excelsior'31 met een 2-4 overwinning huiswaarts keerde.

Volgende week vrijdag spelen de Rijssenaren de tweede ronde van de bekercompetitie. Het team van coach Ichtus Rahanra reist dan af naar Arnhem om het op te nemen tegen Sportclub Olympic. In de competitie werd het team in de openingswedstrijd van het seizoen met maar liefst 12-0 verslagen. Zover zal het volgende week vrijdag zeker niet komen. De gastheren zullen ongetwijfeld uit zijn op revanche.

Ga terug...