DES – R.K.S.V. 3-1 ondanks grote kansen op 2-2 - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

DES – R.K.S.V. 3-1 ondanks grote kansen op 2-2

Geplaatst op: 16-10-2017 |

R.K.S.V. verloor bij DES met 3-1, had twee prima kansen op 2-2 via Tijs Blokhorst maar de thuisploeg won verdiend. Twee cruciale beslissingen van de scheidsrechter waren niet in het voordeel van de Rijssenaren, de ploeg kan echter alleen boos op zichzelf zijn doordat men te weinig scoorde.

DES begon zoals verwacht met volle druk naar voren. Dat na zeven minuten de 1-0 viel kwam door een duw van spits Sem van Dartel, echter beoordeelde de scheidsrechter anders. Aanvoerder Berjan de Wilde viel op zijn knieën en DES kon gemakkelijk binnen schieten enkele meters voor onze doelman. De thuisploeg was beter, drukte R.K.S.V. in de achteruit zonder echt grote kansen te creëren. Na 18 minuten had Joost Nollen de 1-1 op zijn schoen toen hij langs drie man soleerde, echter kon de keeper en een verdediger redding brengen ten koste van een corner. Hierna kreeg DES enkele mogelijkheden, maar doelman Patriz Loohuis onderscheidde zich tweemaal. De scheidsrechters besliste bij een overduidelijke slaande beweging van DES niet te fluiten, echter nadat de bal een minuut later uitging trok hij alsnog geel voor deze speler. Als dit gezien is zou er normaal een rode kaart volgen, maar de rechtsback van DES had geluk. Vlak voor rust werd een vrije trap van Ronald Brinkman tot corner getikt. In blessuretijd kwam de 1-1 wel tot stand toen Jordy Schreurs niet zelfzuchtig was en knap breed legde op spits Tijs Blokhorst.

Na rust kwam R.K.S.V. via Joost Nollen gevaarlijk uit de kleedkamer, pas in de zestien meter werd hij door een sliding van de bal gezet. DES had moeite om het spel te maken, maar kwam na 63 minuten wel op 2-1. Wederom een gelukkige goal toen de bal via de kluts vlak voor het goal in het net geschoven kon worden. Direct hierna een prima actie van Tijs Blokhorst wanneer hij langs drie man liep, echter belandde zijn schot op de vuisten van de doelman. DES bleef iets beter en verdiende de overwinning, echter viel de 3-1 niet. In blessuretijd was het wederom Tijs Blokhorst die kon scoren, binnen de zestien werd zijn schot wederom weg gebokst door de doelman. Uit de aanval hierna viel de 3-1, met iets meer geluk hadden de Rijssenaren een punt gepakt.

Komende zaterdag spelen we thuis tegen Mariënberg, deze ploeg verloor van ON en staat één punt boven de Rijssenaren. R.K.S.V. staat op de voorlaatste plaats en wil daar zo snel mogelijk wegkomen. Iedereen kan van bijna iedereen winnen zo lieten de uitslagen wederom zien. Laten wij ditmaal de gelukkigste zijn. Eenzelfde inzet als tegen DES is hiervoor nodig, wanneer de mogelijkheden dan ook benut worden moet het kunnen.

Ga terug...