Bijzonder Herfstconcert in het Parkgebouw - Radio 350

Bijzonder Herfstconcert in het Parkgebouw

Geplaatst op: 21-10-2017 |

Op donderdag 26 oktober, in de Herfstvakantie kunt u genieten van een bijzonder Herfstconcert. Dit klassieke concert kunt combineren met een heerlijke Herfstwandeling en –maaltijd.

Voor dit bijzondere sfeerconcert hebben zangeres Fenny van Hemmen, pianiste Corien Baan-Oosterveen, harpiste Liedewei Spruit en celliste Anne Knappstein een afwisselend programma aan kamermuziek uitgezocht in de sfeer van het kleurrijkste van alle seizoenen: de herfst. De klanken van de muziek worden vergezeld door projectie van beelden. Fotografe Anneke Bloema heeft foto's gekozen die dan weer het gevoel van de muziek versterken, en dan weer net even een "twist" eraan geven. U zult composities horen van Marcel Tournier, Bernard Andrès, Felix Mendelssohn, Pjotr Tchaikovsky en Johannes Brahms. Loopt u langs de kastanjebomen in herfsttooi in de voortuin van het Parkgebouw, en kom genieten van het spel van deze musici die alle vier een binding hebben met de stad Rijssen: ze zijn allen werkzaam als docent aan de muziekschool.

HERFSTARRANGEMENT
Het Parkgebouw heeft een speciaal Herfstarrangement samengesteld. 's middags kunt u een wandeling maken in de omgeving. De route kunt u op de middag van de voorstelling ophalen aan de Harmeling Receptie. U heeft de keuze tussen 5 en 10 kilometer. Daarna kunt u een heerlijke Twentse Herfstmaaltijd nuttigen, bestaande uit een lekker warm soepje en broodjes met een typische Twentse lekkernij.

Aanvang concert 20.00 uur, maaltijd vanaf 18.15 uur (tijdstip van de wandeling kunt u uiteraard zelf bepalen). Concerttickets a 15,- euro (exclusief € 0,50 verenigingskosten) zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl of aan de theaterkassa. De kosten van de maaltijd zijn € 8,50. (Exclusief ticket, maar inclusief één drankje ), deze kunt u telefonisch reserveren via 0548-544140 of tevens aan de theaterkassa (op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur).

Ga terug...