Enter gaat weer op jacht naar de Gouden Doos - Radio 350

Enter gaat weer op jacht naar de Gouden Doos

Geplaatst op: 02-11-2017 |

Er ligt weer een Gouden Doos verstopt in Enter ! Waar? Dat weet nog niemand.
Voor het 5e jaar in successie organiseert Enters Voordeel, een consumentenplatform op Facebook waar ruim 2700 Enternaren verenigd zijn, een zoektocht naar de doos waar dit jaar maar liefst 19 Enterse ondernemers een leuke bijdrage in hebben gestopt, de doos heeft daarmee nog nooit zo’n grote waarde vertegenwoordigd.

Vanaf donderdag 2 november zullen gedurende ca. 2,5 week op willekeurige dagen en tijdstippen 13 aanwijzingen verschijnen op de Facebookpagina van Enters Voordeel. Deze 13 aanwijzingen zullen uiteindelijk leiden naar de locatie waar de Gouden Doos verstopt ligt. Dit jaar is het wat moeilijker om de Gouden Doos te vinden, er moet wat meer gepuzzeld worden.

5e editie
In 2013 werd er voor het eerst een Gouden Doos verstopt in Enter, dit was ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan van de facebookpagina Enters Voordeel. Marith Wolfs was toen de gelukkige winnaar, zij vond de doos op een vroege zaterdagmorgen onder een bankje in nieuwbouwwijk De Akkers. 3 jaar geleden werd de doos op een donkere donderdagavond gevonden, midden op de Hamberg. Diederick ten Brinke was toen de gelukkige winnaar. Twee jaar geleden lag de doos in de buurt van de Bibliotheek. Roy en Irma v/d Willigen waren toen als eerste ter plaatse.
Afgelopen jaar was de doos een prooi voor Patrick Overdam, hij vond toen de doos in de buurt van het klompenmuseum

Ga terug...