Dag van de mantelzorg gemeente Rijssen-Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Dag van de mantelzorg gemeente Rijssen-Holten

Geplaatst op: 05-11-2017 |

Op woensdag 8 november en donderdag 16 november wordt in de gemeente Rijssen-Holten weer aandacht besteed aan de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg.
De Dag van de Mantelzorg heeft als doel mantelzorgers in het zonnetje te zetten en bij te dragen aan de her- en erkenning van mantelzorg. Voor mantelzorgers uit de gemeente Rijssen-Holten worden dit jaar twee bijeenkomsten georganiseerd. Als mantelzorger gaan uw tijd, energie en aandacht uit naar uw naaste(n).
Iedere mantelzorger heeft zijn of haar eigen verhaal, maar wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal zorgen voor een ander en soms vergeten goed voor zichzelf te zorgen.

Wij organiseren een kennis quiz in het Parkgebouw. In meerdere rondes worden verschillende vragen over allerlei onderwerpen gesteld, die u met een groepje kunt beantwoorden. Tussendoor is er ruimschoots de tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

In het Kulturhus in Holten wordt de film La La Land vertoond, een romantische drama-musical. Een erg mooie film over serveerster Mia en jazzmuzikant Sebastian die verliefd worden en hun dromen proberen waar te maken. En met succes, maar dan wel op een andere manier dan je denkt. In de pauze en na afloop is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar:
Samenzijn en Kennis quiz (maximaal 100 personen)
Film La La Land (maximaal 180 personen)

Ga terug...