Zaalvoetballers Excelsior’31 doen zichzelf tekort in topper tegen ZVV Ede - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zaalvoetballers Excelsior’31 doen zichzelf tekort in topper tegen ZVV Ede

Geplaatst op: 05-11-2017 |

De zaalvoetballers van Excelsior’31 zijn vrijdagavond tegen puntervlies aangelopen in de topklasse. De nummer twee van de ranglijst kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen nummer drie ZVV Ede. De Edenaren hadden het punt te danken aan haar uitblinkende doelman.

Excelsior’31 en ZVV Ede maakten er een attractieve wedstrijd van. Met een hoog baltempo gonsde het spel heen en weer, met een licht overwicht van de Rijssenaren. Toch waren het de gastheren die de score opende: 1-0. Niet veel later trok Henk Lankamp de stand weer in evenwicht. Na een harde overtreding, in verder een sportieve wedstrijd, kon een speler van ZVV Ede voor twee minuten naar de kant. Excelsior’31 buitte dit overtal goed uit, bij de tweede paal was het Tom Kamphuis die Excelsior’31 op een 1-2 voorsprong zette. Dit was tevens de ruststand, al moest keeper Marien Baan kort voor rust nog ingrijpen.

Het spelbeeld in de tweede helft was niet veel anders dan voor rust, maar in deze helft creëerden de Rijssenaren beduidend meer kansen. Paal, lat en een uitblinkende doelman aan de zijde van ZVV Ede voorkwam dat Excelsior’31 de voorsprong vergrote. ZVV Ede kwam er via de counter een paar keer gevaarlijk uit, wat dertien minuten voor tijd een doelpunt opleverde voor de thuisploeg: 2-2. Beide teams voetbalden door voor de overwinning. Dit leverde in tegenstelling tot bij de thuisploeg, bij de uitploeg nog een tweetal grote kansen op, maar gescoord werd er niet meer.

ZVV Ede zal het meest tevreden zijn met een punt. Excelsior’31 kan tevreden zijn met het vertoonde spel, maar helaas leverde het geen drie punten op. Koploper IFC Zwolle, die deze week verloor, ziet door het gelijkspel in Ede beide teams tot op twee verliespunten naderen.

Vrijdagavond 10 november gaan de Rijssenaren op bezoek bij ZVV Sparta Nijkerk. Het duel in Nijkerk tegen de nummer acht begint om 20.00 uur.

Samenvatting wedstrijd op Youtube.

Ga terug...