Burgemeester draagt Groot Dictee Rijssen-Holten voor - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Burgemeester draagt Groot Dictee Rijssen-Holten voor

Geplaatst op: 10-11-2017 |

Donderdag 7 december leest burgemeester Arco Hofland het Groot Dictee Rijssen-Holten voor. Het dictee wordt gehouden in Parkgebouw Rijssen en begint om 19.30 uur. Wie de uitdaging aan wil gaan kan zich vanaf nu inschrijven via de website van de Bibliotheek Rijssen-Holten.

Het dictee wordt ook dit jaar geschreven door Margreet Koster van Text&Event. Net als vorig jaar is er sprake van een invuldictee, zodat zowel het dictee als het nakijken vlot verlopen.
Behalve Eeuwige roem, zijn er voor de winnaars mooie boeken en een etentje beschikbaar.

Inschrijven kan via www.bibliotheekrijssenholten.nl. Er is voldoende ruimte voor veel publiek en ook middelbare scholieren zijn van harte welkom in Parkgebouw Rijssen.

Kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen uit de gemeente strijden ‘s middags om 16.00 uur tegen elkaar om een plekje in de provinciale finale van het Junior Dictee dat in het voorjaar gehouden wordt. Zij buigen zich over een dictee dat wordt voorgelezen door Hennie Wijkamp en Jet Starcke van toneelgroep PUUR.

De organisatie van de dictees is in handen van Bibliotheek Rijssen-Holten, Gemeente Rijssen-Holten, Text&Event en Parkgebouw Rijssen.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door Brasserie Uit, Readshop Rijssen, Heutink, boekhandel De Poort en boekhandel Heusinkveld.

Ga terug...