Laatste kaarten voor Met Mekaa in het Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Laatste kaarten voor Met Mekaa in het Parkgebouw

Geplaatst op: 21-11-2017 |

Telkens weer brengt het koor het publiek in vervoering; de meeslepende zang, de bewogen uitvoeringen en het contact met het publiek zorgen iedere keer weer voor een unieke beleving van de Russische muziek en haar cultuur. Tijdens deze jubileum-tournee zal het Don KosakenChor Russland onder leiding van Marcel Verhoeff wederom de zalen vullen met bekende en onbekende Russische liederen. Het wordt een feestelijke en ontroerende reis naar en door het oude en nieuwe Rusland.

Het virtuoze 6 koppige 'Instrumental Soloists Ensemble 'Philarmonia' uit Moskou bespeelt authentieke Russische volksinstrumenten en zal het koor begeleiden. Het Don KosakenChor Russland is een graag geziene gast op de internationale concertpodia. De 21 professionele vocalisten zijn veelal verbonden aan de grote operahuizen in Rusland.

Het koor en de instrumentalisten staan onder de bezielende leiding van de Nederlandse dirigent Marcel 'Nicolajevich' Verhoeff, hij is onderscheiden met de Rus Prix Award. In 1992 is het Don KosakenChor Russland – bestaande uit in Rusland woonachtige professionele zangers – opgericht in zijn spirituele bakermat, de Russische Federatie.

Het Instrumental Soloists Ensemble 'Philarmonia' bestaat uit laureaten die allen op virtuoze wijze de Russische volksinstrumenten bespelen zoals de Bayan, Balalaika en Domra. De combinatie van de zang, begeleid door de authentieke Russische volksinstrumenten, de kostuums, het decor en de interactie met het publiek staat garant voor een meeslepende muzikale voorstelling.

Het koor trad op in onder meer Dom Muzika (Moskou), Het Witte Huis (Moskou), het Concertgebouw (Amsterdam), Liederhalle (Stuttgart), Musikhalle (Hamburg), Die Glocke (Bremen) en in Aspendos Arena (Antalya).

Aanvang 20.00 uur. Tickets a 29,50 euro (exclusief € 0,50 verenigingskosten) zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl of aan de theaterkassa (op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur).

Ga terug...