Rob de Nijs  in het Parkgebouw - Radio 350

Rob de Nijs in het Parkgebouw

Geplaatst op: 30-11-2017 |

Rob de Nijs viert zijn 75e verjaardag en vrijdag 1 december a.s. komt hij voor de allereerste keer in Parkgebouw Rijssen.

Als je in het jaar dat je 75 wordt en met je 35e theatertour door Nederland en België trekt, kom je er niet onderuit om daar even bij stil te staan. Heel even maar, omdat Rob nog steeds liever vooruitkijkt dan achterom.
Welke artiest kan zeggen dat hij op deze respectabele leeftijd nog altijd meespeelt in de eredivisie van de Nederlandse muziekscene? Niet voor niets is hij recent nog onderscheiden met de Radio 5 Oeuvreprijs voor zijn
repertoire en onmetelijke vakmanschap. Al meer dan 50 jaar een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek. Een oeuvre met tientallen hit-noteringen en één van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Daarbij weet hij zijn fans blijvend te verrassen met nieuwe projecten en bijzondere samenwerkingen. Zoals ook deze avond die een lokaal tintje heeft, want onze eigen vocal group Rumor Has It zingt een paar liedjes mee. De éminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen laat in zijn nieuwe theatertour alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers de revue zullen passeren.

Aanvang 20.00 uur. Tickets á € 29,50 (exclusief € 0,50 verenigingskosten) zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl of op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur aan de Harmeling Receptie in het Parkgebouw.

Ga terug...