Overgang exploitatie Uitvaartcentrum 't Lentfert Rijssen - Radio 350

Overgang exploitatie Uitvaartcentrum 't Lentfert Rijssen

Geplaatst op: 30-11-2017 |

Monuta Uitvaartzorg NV en Nijkamp Uitvaartzorg hebben sinds 2015 een partnerschap met betrekking tot uitvaartverzorging. Binnen deze afspraken is opgenomen dat Nijkamp Uitvaartzorg op termijn de exploitatie van Uitvaartcentrum 't Lentfert van Monuta in Rijssen overneemt.

Op 1 december 2017 draagt Monuta de exploitatie van Uitvaartcentrum 't Lentfert over aan Nijkamp Uitvaartzorg. Na enkele aanpassingen aan het pand de komende periode, zet Nijkamp Uitvaartzorg de werkzaamheden voort. Zo wordt de toegang tot de opbaarkamers uitgebreid zodat deze straks ook via buitenzijde toegankelijk zijn. De twee Monuta-medewerksters die al een ruime periode werkzaam zijn bij het uitvaartcentrum, zetten hun werkzaamheden voort onder de verantwoordelijkheid van Nijkamp / 't Lentfert Uitvaartzorg.

Monuta is een landelijk opererende uitvaartorganisatie met de hoofdvestiging in Apeldoorn. Nijkamp Uitvaartzorg is een uitvaartorganisatie met vestigingen in Enter, Eibergen en Haaksbergen en kantoor in het uitvaartcentrum in Holten en hoofdzakelijk werkgebied Twente, Salland en Achterhoek.

Ga terug...