Totale off-day R.K.S.V. in Nijverdal - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Totale off-day R.K.S.V. in Nijverdal

Geplaatst op: 07-12-2017 |

Zaterdag 2 december stond het lastige uitduel met SVVN op het programma. De ploeg van scheidend trainer Bart Ester draait dit seizoen bovenin mee en wist de laatste vijf wedstrijden als winnaar van het veld te stappen. Dat was deze zaterdag niet anders, de oranjezwarte brigade werd op alle fronten afgetroefd en getrakteerd op een 7-0 nederlaag.

Vanaf het begin een aanvallend SVVN dat op jacht ging naar het openingsdoelpunt. Tot de 11e minuut leek er niets aan de hand, tot dat oranjezwart een steekje liet vallen. Een aanval over rechts belandde voor de voeten van Melvin Morsink, die de 1-0 tegen de touwen schoot. R.K.S.V. probeerde zich te herpakken, maar kwam niet tot echte wapenfeiten. In de 35e minuut was het wederom raak. Een identieke situatie als de aanval bij het eerste doelpunt; oranjezwart stond verkeerd en de bal lag in het net achter doelman Loohuis.

Het moge duidelijk zijn dat R.K.S.V. in het tweede bedrijf anders voor de dag moest komen. Helaas kwam men de klap niet meer te boven. Na de 3-0 van Melvin Hulsman in de 57e minuut was het een gelopen zaak en speelde R.K.S.V. voor Sinterklaas. De gastheren konden simpel uitlopen naar een 7-0 zege. Tussendoor nog wel een grote kans voor Sil Zwoferink, maar hij vond op zijn weg doelman Middelesch.

Een flinke afstraffing voor de Rijssenaren, die de komende weken tegen koploper Oranje Nassau en het Hengelose Wilhelminaschool nog twee competitiewedstrijden spelen voor de winterstop. Er zal uit een ander vaatje getapt moeten worden, want zolang de strijd en werklust ontbreekt is het moeilijk om een goed resultaat te halen. Hiermee laten ze niet alleen zichzelf, maar vooral de staf in de steek. Trainer Henk Mennegat blijft komend seizoen ook voor de groep staan, maar dit heugelijke nieuws boeide zaterdag even niemand aan RIjssense zijde.

Ga terug...