Kerstconcert Twente Zangers & Kiev koor op tweede kerstdag - Radio 350

Kerstconcert Twente Zangers & Kiev koor op tweede kerstdag

Geplaatst op: 23-12-2017 |

Op Tweede kerstdag zal het Vocaal Ensemble De Twente Zangers in het Parkgebouw in Rijssen hun Kerstconcert geven. Traditiegetrouw vindt het grootse kerstconcert plaats in de Herman Wesselszaal van Parkgebouw te Rijssen. Hoewel er al veel kaarten voor dit concert verkocht zijn, zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Sfeervol
Het beloofd een mooi concert te worden; de Twente Zangers staan er om bekend het podium prachtig aan te kleden en zo een mooie sfeer te creëren. Ook dit jaar zullen de traditionele kerstliederen, maar ook zeker nieuwe kerstliederen te beluisteren zijn. Pianist Gezinus Veldman zal net als andere jaren verschillende muziekstukken begeleiden. Dit jaar zal ook panfluitiste Carina Bossenbroek een bijdrage leveren.

Professioneel koor
Bijzonder aan dit concert is het gastoptreden van Kiev Koor Credo uit de Oekraïne. Het koor staat onder leiding van dirigent Boghdan Plish en staat bekend om haar zuivere koorklank en het enorme muzikale bereik van de verschillende zangers en zangeressen. Het koor ontvangt lovende kritieke van zowel nationale als internationale media en zeer enthousiaste reacties van het publiek.

Dit concert als deze is uniek in zijn soort. Verschillende muziekgenres en instrumenten, muziekstukken van verschillende componisten uit het verre verleden maar ook uit de recente geschiedenis zullen de revue passeren.

Wees getuige van deze onvergetelijke avond en geniet van de warme klanken in de prachtige zaal van het Parkgebouw in Rijssen. Zo sluit u de kerstdagen muzikaal af. Aanvang 18:00 uur. Tickets á € 14,50 (incl. verenigingskosten) zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl. of op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur aan de Harmeling Receptie in het Parkgebouw. (Het Parkgebouw is in verband met de Kerstvakantie gesloten van zaterdag 23 december tot en met donderdag 4 januari. In die periode kunt u uw kaarten alleen kopen via de website.

Ga terug...