Wilhelminaschool te sterk voor R.K.S.V. Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wilhelminaschool te sterk voor R.K.S.V. Rijssen

Geplaatst op: 23-12-2017 |

De winterstop is bereikt met een 3-1 nederlaag tegen directe concurrent Wilhelminaschool. Waar in de beker thuis nog met 2-1 van gewonnen werd, gingen de Rijssenaren terecht puntloos naar huis. Er was een eretreffer in de laatste minuut, meer positiefs was er bijna niet te zien. Hierdoor gaat R.K.S.V. Rijssen met slechts 7 punten uit 10 duels de winterstop in.

Vanaf het begin was de thuisploeg de betere partij. De Rijssenaren konden door vele blessures niet met de ideale opstelling beginnen. Wederom was het een erg jeugdig team, eigenlijk te jeugdig voor de derde klasse. Directe concurrent Wilhelminaschool scoorde twintig minuten als eerste. Vanaf de rand van de zestien meter kon men vrij raak schieten. Door geschutter op het middenveld en in de verdediging kon voor rust de 2-0 gescoord worden. Hierdoor leek het bij rust al bijna onmogelijk om resultaat te behalen.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. De gastheren bleven de beste en gevaarlijkste ploeg. Aan oranjezwarte zijde kwamen er drie wissels in het veld, waarbij na enkele minuten Jordy Schreurs zich alweer geblesseerd meldde. Rond de 80e minuut werd het 3-0. Vlak voor het einde kwam de 3-1 op het wedstrijdformulier, de aanvoerder aan Hengelose kant kopte de bal achter de eigen doelman. Eindstand 3-1 en dat was nog aan de magere kant, het had namelijk een hogere uitslag moeten zijn.

De winterstop in op plek 12, dat betekend aan het einde nacompetitie. Alleen Drienerlo (4 punten) en Achilles Enschede (1 punt) staan nog onder de Rijssenaren. Na de winterstop zal het dus duidelijk beter moeten, anders komt de vierde klasse in zicht. De tweede seizoenshelft begint zaterdag 27 januari thuis tegen Drienerlo, directe een (degradatie)kraker.

Ga terug...