R.K.S.V. Snerttoernooi 6 januari - Radio 350

R.K.S.V. Snerttoernooi 6 januari

Geplaatst op: 28-12-2017 |

Zoals elk jaar organiseert R.K.S.V. Rijssen op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar een 4-tegen-4 snerttoernooi. Dit jaar gaan we het echter anders doen, we gaan mixteams maken van JO17 en de senioren.

Opgave gaat via de leider van je team. Uiteraard mogen niet-leden ook meedoen, een leuke manier om eens kennis te maken met onze vereniging. De reden om voor een andere opzet te kiezen is meer gelijkwaardige teams en vooral meer onderlinge binding tussen de leden. Jeugd kan alvast wennen aan senioren voetbal, de zaterdag en zondag tak leren elkaar beter kennen en vergeet ons damesteam op zondag ook niet.

Vanaf 12:00 uur is de kantine open, uiterlijk 12:30 uur verwachten wij dat je aanwezig bent. 13:00 uur starten de wedstrijden en de finale zal rond 16:00 uur worden gespeeld. In de kantine staat uiteraard weer een gratis bakje heerlijke snert klaar.

Zit je nog niet op voetbal of bij een andere vereniging, maar lijkt het je toch leuk om mee te doen? Geef je dan op via info@rksv.nl en vermeld je naam, telefoonnummer, geboortedatum en waar je eventueel voetbalt.

Mochten de velden onbespeelbaar zijn dan zorgen we voor een voetbalquiz. We hopen op een grote opkomst zaterdag 6 januari!

Ga terug...