Vier het Leven ook naar Kulturhus Holten - Radio 350

Vier het Leven ook naar Kulturhus Holten

Geplaatst op: 29-12-2017 |

Vier het Leven gaat vanaf 2018 ook naar Kulturhus Holten. Voor ouderen die niet een, twee, drie op stap gaan en graag naar theater of film willen: met Stichting Vier het Leven is dit mogelijk. Vrijwilligers halen de gasten op en begeleiden ze voor een onvergetelijk avondje uit naar een voorstelling van hun keuze.
Kulturhus Holten en Vier het Leven hebben hun handen ineen geslagen. Voor Andermans Veren Live! op 2 februari 2018 is een speciaal lager tarief gehanteerd. Ook hiervoor geldt dat deelnemers worden opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven, u wordt bij het theater verwelkomt met koffie of thee en in de pauze of na afloop een drankje en u geniet samen met anderen van een avondje uit. De kosten van uw theater- of filmbezoek zijn inclusief vervoer, entree, koffie vooraf en een drankje in de pauze.

Ook film
“We zijn blij dat we onze gasten naast het Parkgebouw in Rijssen, ook theater én film kunnen aanbieden in Kulturhus Holten.” aldus Margot Dopheide, regiocoördinator. “Door ons aanbod breder te maken, is er nog meer keus. Want met zo veel verschillende gasten, zijn er ook zo veel verschillende smaken.”

Het programma, dat bij Vier het Leven vrijblijvend besteld kan worden, staan naast Andermans Veren Live! o.a. voorstellingen in van Daniël Lohues, Karin Bloemen, de film Loving Vincent en klassieke optredens: Matangi Quartet en Boris Giltburg. Dit kan worden aangevraagd via www.4hetleven.nl, of via het centrale telefoonnummer 035–5245156.

Ga terug...