Politiemensen betrappen vrachtautokrakers - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Politiemensen betrappen vrachtautokrakers

Geplaatst op: 22-02-2007 |

Holten - Doordat hen op woensdagmorgen 21 februari, rond 03.30 uur, een vreemd geparkeerd vrachtautootje opviel op de parkeerplaats voor vrachtwagens Bolder langs de A1 bij Holten, gingen politiemensen een en ander controleren. Geconstateerd werd dat de sleutel in het contactslot zat en dat de auto open was.
Bij controle van de geparkeerde vrachtwagens, waarvan alle chauffeurs lagen te slapen, bleek dat bij een groot aantal zeilen deels waren opengesneden of de laadklep was geopend.
De politiemensen hadden het vermoeden dat ze de dader dan wel daders hadden overlopen en een collega met een diensthond kwam ter plaatse. Met de diensthond werd een onderzoek in de omgeving ingesteld en na verloop van tijd konden twee mannen worden aangehouden die zich hadden verstopt. Deze twee, beiden afkomstig uit Eindhoven en 20 en 26 jaar, zijn aangehouden en voor verder onderzoek opgesloten. Ook het vrachtautootje, eigendom van een verhuurbedrijf uit Eindhoven, is meegenomen naar het bureau. Onbekend is nog of de twee reeds spullen uit de vrachtauto’s hadden weggenomen. Een onderzoek wordt ingesteld.

Ga terug...