Paaseieren zoeken met GPS - Radio 350

Paaseieren zoeken met GPS

Geplaatst op: 03-04-2007 |

Stichting Ontdek de Reggestreek organiseert met medewerking van Waypoint Navigatie op maandag 2e paasdag een familiedag bij Partycentrum ’t Mölke in Zuna/Rijssen. Tijdens deze dag kunnen gezinnen o.a. paaseieren zoeken. Initiatiefnemer Coen van Rhee van stichting Ontdek de Reggestreek: “Dit is volgens mij in Nederland helemaal nieuw: eieren zoeken met de GPS. De paashaas heeft drie gouden eieren verstopt rondom het partycentrum. Ieder gezin kan met behulp van GPS-apparatuur de gouden eieren zoeken. Elk gouden ei geeft recht op een prijs.” Het eieren zoeken begint om 13.00 uur. De kosten bedragen € 1,- per persoon.

“Naar mijn weten is deze unieke activiteit in Nederland nog niet eerder aangeboden aan een breed publiek,” aldus een enthousiaste van Rhee.
Naast het eieren zoeken zijn er meer activiteiten op 2e paasdag. Zo zijn er gratis rondvaarten over de Regge met de EMS Reggestroom en kunnen kinderen geschminkt worden. Aansluitend kan worden gegeten bij de binnenspeeltuin. Het restaurant is geopend vanaf 16.00 uur. Reserveren voor deze dag is gewenst.

't Mölke ligt in de buurtschap Zuna midden in de Reggestreek, vlakbij Rijssen en Nijverdal. Tel. 0548-519741.

Ga terug...