Binnenbad de Koerbelt sluit eerder - Radio 350

Binnenbad de Koerbelt sluit eerder

Geplaatst op: 10-07-2004 |

Vanaf maandag 19 juli tot eind augustus is het binnenbad van zwembad de Koerbelt in Rijssen wegens werkzaamheden gesloten. Door onvoorziene sloopwerkzaamheden die nodig zijn voor het vervangen van de cv-installatie, kunnen het recreatiebad, het peuterbad en het wedstrijdbad dan niet worden gebruikt. Verwacht wordt dat het binnenbad vanaf september 2004 weer in gebruik wordt genomen.

Het is gebruikelijk dat in de maand augustus onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan het binnenbad van het zwembad. In deze periode is de kans op mooi weer het grootst en kunnen bezoekers gebruik maken van het buitenbad. Nu bleek echter dat sloopwerkzaamheden noodzakelijk zijn bij het vervangen van de cv-installatie. Dit vergt meer tijd dan gepland en na overleg is besloten het binnenbad daarom al vanaf maandag 19 juli 2004 te sluiten.

Het buitenbad en de waterglijbaan blijven wel gewoon voor iedereen toegankelijk. Het is dan ook te hopen dat het weer snel beter wordt zodat iedereen hier ook gebruik van kan maken. Wel heeft de teamleider van de Koerbelt aangegeven dat als de weersomstandigheden niet verbeteren, het buitenbad extra verwarmd wordt.

Ga terug...