Transformed donderdag 26 april - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Transformed donderdag 26 april

Geplaatst op: 22-04-2007 |

Rijssen - Stichting Transformed houdt naast de maandelijkse zondagavonden ook af en toe een doordeweekse studie avond. Dit doet zij onder de naam ‘Going Deep’. De nadruk op een ‘Going Deep’ avond zal liggen op de verdere verdieping van een thema wat eerder op een zondagavond is besproken.
Het thema van deze avond is een verdere uitwerking van zondag 15 april, welke als thema droeg: Seks -wat de bijbel zegt over seksualiteit-. Op deze avond komt net als 15 april Martin Brand spreken. Naast Brand komt Maureen Altorf van Stichting Chris uit Dordrecht. Stil gestaan zal worden bij de volgende thema’s: Seksualiteit en identiteit: wat bepaalt jouw waarde? Pornografie: Hoe er mee om te gaan? Wat is het bijbels kader voor seksualiteit en waarom? Stuk voor stuk mooie maar ook moeilijke vragen, waar wij middels deze studieavond verder op in willen gaan.
Op deze avond is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met Martin en Maureen. Vooraf is er ook de mogelijkheid om (anoniem) vragen te stellen via de e-mail van Transformed: info@transformed.nl. Deze vragen zullen dan op de avond behandeld worden.
Naast de studie is er een moment van lofprijs en aanbidding en de mogelijkheid voor ontmoeting in de pauze. De bar van het Parkgebouw is ook open.
De Going Deep avond wordt gehouden in de theaterzaal van het Parkgebouw, Oosterhofweg 49 in Rijssen. De doelgroep is vanaf 16 jaar. Er is geen eindleeftijd. Deuren zijn open om 19.00 uur. De aanvang is 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is wel collecte. Voor verdere informatie, zie: www.transformed.nl.

Ga terug...